VNU

Engineersonline

Engineers delen passie voor het vak met elkaar via beurs en website

Uitwerking

Tijdens de beurs Elektrotechniek vestigt Engineersonline van uitgeverij Mybusinessmedia alle aandacht op de vernieuwde website die in de week na de beurs live gaat. De beurspresentatie is toegespitst op het concept ‘What makes you tick?’, waarmee het bedrijf een directe link legt met de website. Engineersonline wil graag weten wat of wie de beursbezoeker inspireert, wat ze beweegt en waar ze van onder de indruk zijn. Bezoekers kunnen deze vragen ter plekke beantwoorden door het invullen van een formulier.

wall of fame 

De standbemanning maakt direct een foto van de bezoeker waarna formulier en foto in de zogenaamde ‘wall of fame’ op de wanden van de stand worden gehangen. Na afloop van de beurs plaatst Engineersonline alle verzamelde reacties op de nieuwe website.

Hiermee creëert het bedrijf direct extra traffic naar de site; mensen vinden het leuk om hun reactie terug te lezen. Omdat de rubriek ‘What makes you tick’ onderdeel is van de website, kunnen mensen ook later nog hun inspiratie of motivatie delen met de engineeringscommunity.